Claris.blogg.se

2013-12-30
00:06:28

Lyckad Söndag
Idag så har inte de trista Söndagshumöret skjölt över mig iallfall ;) Blev en lååång och utdragen morgon i sängen då jag vaknar jätte förkyld.. men de blev bättre under dagen men känner mig fortfarande lite hängig.
 
Har köpt en soffa idag, vit.. 
som tur är så är klädseln tvättbar x) 
 
Juste, sen har jag även bestämt mig för att börja rida igen, så imorgon bär de av till Hööks för att köpa ny ridhjälm, eftersom att jag ramlat och slagit i huvudet med den förra.. Jag ska rida islandshäst (såklart;) ! Men har faktiskt valt att rida privatlektion, ska bli spännade :) 
 
 

2013-12-22
14:38:26

Fucking Söndag
Jag vet inte riktigt vad det är med mig och Söndagar... Jag bara hatar Söndagar, och på något vis så måste de vara så att Söndagar hatar mig för det är ALLTID något som antingen går dåligt eller något som blir katastrof !! Och idag har jag inte ens dansen att längta efter eftersom den är slut för terminen.
 
Sen är det ju heller ingen snö ute så det känns helt sjukt konstigt att det är julafton om två dagar, julstämningen är på noll kan man ju gott säga -.- 
 
Än så länge idag så har jag kollat ikapp på julkalendern, hade missat några avsnitt ;) Sen så har jag bäddat upp sängen men inte riktigt bäddat om än för att jag inte hittar något dubbellakan..... Rasmus haar städat väldigt mycket på MITT rum under tiden jag latade mig med familjen Hedenhös x) men sen drog han.......................
 
Nu känner jag inte för att göra något alls. Jag är alltså på ett riktigt Söndagshumör! 
 

2013-12-11
22:40:17

Onsdag
Åh!! Vilket underbart julbord :) Jag har hamnat på världens bästa praktikplats med världens gulligaste tjejer som har världens snällaste familj, såååå glad :)) 
 
Har fått jättefina lååånga fransar av Amanda och jättefina naglar av Julia igår, är såå nöjd :) 
 
Idag färgade jag på kundpasset, det gick jättebra även Maj tyckte det ;) 
 
Nu ska jag nog ta och kolla på dagens avsnitt av julkalenern innan jag somnar :) natti...
Bilden är tyvärr utan fransar men de kommer.. 
 
 
 
 

2013-12-06
22:31:09

Fredag
Har varit väldigt slappt med träningen denna vecka, vilket känns lite halv dant... dagens träning blev BARA 25 squats precis nyss innan jag kröp i säng :)
 
Nästa vecka ska det gå efter schemat igen hoppas jag MEN blir ju sååå trött när det är mörkt redan vid 15 -.-
 
Men det är dax jag har ju mina mål, inte för att ena målet har sååå jätte mycket med gym träningen att göra men ändå ;) 
 
Imorgon är det dax för jobb sååå, Natti natti...
 

2013-12-05
13:51:46

Love School -.-
Härliga Torsdag.... Jäkla tråkig skoldag, va i skolan 9.30 imorse.. fick då reda på att 2 lektioner var inställda vilket betyder att de bara va studietid+klassråd på eftermiddagen -.- så började 13.00!!!!

Vi började då dagen med att gå till frisör och "nyansera" Cattis hår, gick och åt lunch och sen gick vi ner i kafeterian och fikade i ca 2h, blev en del te och chokladbollAR ;)

Om 10min är det dax för klassråd sen är skoldagen över, hoppas på en bättre dag imorgon, då är det ju trotts allt FREDAG :)