Claris.blogg.se

2014-01-31
18:19:24

Friday
Spontant så blev jag liite blond igår x)
Men de blonda jag vill uppnå är det en bit kvar till...
En hel del uppbyggande inpackningar ett tag framöver, sen en nyansering och sen kanske en foliesling blekning+nyansering... sen INPACKNINGAR till 1000 ;-) 

Har ju än så länge bara blekt slingor i hätta! 
 
Lyser rosa om min hårbotten... haha !
 
Nu är det dags för fredagsmyyyyyyys.
 
 
 

2014-01-22
16:03:39

Iiiiiih
Om en timme så ska jag åka iväg till ridningen för första gången på Lillgård, spänd!!!! 
Zingo och Gullan idag när det fick mat :) Sötaste...
 

2014-01-12
19:44:32

Söndag !
Blev nog en bra Söndag just bara för att jag glömde bort att de var Söndag ;) 
Var iväg och hämtade kaninburarna idag, en hamnade hos mig och den andra hos Rasmus. Nu ska det bara köpas lite halm så ska Zingo få flytta hit den här veckan, kanske redan imorgon men på Tisdag tror jag det blir! :) 
 
Nyss kom vi hem från Rasmus farmor och farfar, efter ett litet firande av Iren som fyllde 71, blev god mat och god efterätt, Bra avslut på en Söndag tycker jag ;D 
 
Det är skola imorgon... och jag ska ha lämnat in två uppgifter som jag inte kunnat göra för jag inte haft batteri i min skoldator för att jag varit så klantig och slarvat bort min laddare till den OCH så har jag ju MacBook och då kan inte de med "vanliga" datorer öppna mina dokument ... 
 
 
Nu ska jag duscha! 

2014-01-11
12:05:24

SNÖ
Äntligen så kom det snö! Får se hur länge de blir kvar på backem bara ;) 
 
Denna helg som var planderad med både kanin och burköp ställdes in... så nu blev det ännu en "tom" helg ;) Har legat i sängen nu i ca en timme och latat mig så ska gå ner och äta lite frukost strax :) 
Sen ska jag ut till Zingo och så får vi se vad hon tycker om snö :D ska bli roligt! :) 
 
Kommer bilder sen ;) 
 
Godmorgon!

2014-01-10
15:40:29

Taggad till tusen
Jag och Catti va iväg och gymmade idag efter skolan!! Blev så jävla taggad, det var sjukt roligt... men vi har haft ett långt jullov från gymmet kan man säga men de va så jäkla skönt att äntligen vara tillbaka på banan igen :D Jag SKA klara av spagat innan sommaren! ett måste! Va rätt så vig innan jul faktiskt men nu har jag lite att tänja kan man säga ;)
 
Helgens kaninköp är tyvärr inställt... Men de blir nog en hane lite senare får jag hoppas på =)
 
Nu ska jag leta lite efter en kaninbur ;)

2014-01-09
11:12:08

Torsdag
Igårkväll innan jag somnade så tänkte jag "Åå vad skönt med fredag imorgon".. Kom inte på att det var Torsdag förens imorse... jobbig känsla! 
Men, men imorgon är det iallfall fredag :) 
 
Sitter just nu på samhällslektion, tycker tyvärr det är skit trist vilket gör att det är svårt att jag har svårt att lära mig det. Orkar inte ens försöka för det fastar ju aldrig! 
 
Min  mage kurra och det är fisk i skolan = Kafeterian.. 
 
 

2014-01-08
16:36:12

1 blir 2 som blir 3 xD
Jaha då var första skoldagen för 2014 avklarad.. Började morgonen med att jag försov mig, men jag hann i tid men dessvärre hann jag inte mer än klä på min och borsta tänderna, typ ;) 
 
Iförrgår så hämtade vi hem en lurvig tuss, en blandis kaninunge på 9 veckor (Löwen, Dvärgvädur, "teddy") '
 
Sen så vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på... Först var det så att jag inte ville att hon skulle bo ensam så då letade jag efter en till liten unge som kunde sällskapa henne, då gärna en hane eftersom jag skulle vilja prova avla men dessvärre var de svårt att hitta en hane så helt plötsligt mitt i alla kanintankar så hittade jag en jättesöt liten Dvärgvädur hona som jag BOKADE :O Som ska hämtar 16/1 då hon är 8 veckor! 
Mitt i allt det så fann jag en fin fin hane på blocket och hörde av mig till dem, och han fanns kvar så honom ska vi hämta under helgen!! OMG!! Nu är mina tankar på att försöka para honom med den andra tjejen (dvärgväduren).. Men jag måste först och främst få mina 3 att trivas med varandra och få dem tama och allt möjligt, hur ska jag hinna? Vad har jag gett mig in på egentligen? Oh Herregud va kul de ska bli ;) haha... 
Sen ska vi även iväg under helgen och hämta hem två burar.. ena är en vanlig utebur med ett fack medans den andra har två fack! ett litet krux är också att hanen måste bo inomhus tills de blivit lite varmare, men alt går bara viljan finns och tyvärr så är de nog bara jag som vill detta så får stå på mina egna ben och sköta det så gott jag kan :) 
 
Hoppsan.. Det här blev ett otroligt långt och kanske tråkigt inlägg x)